SC BINAFARM SRL pune la dispozitia angajatorilor un departament de medicina muncii care ofera cu promptitudine servicii medicale de inalta calitate.

 

Centrul medical dispune de laborator propriu de analize medicale ceea ce ofera companiei dumneavoastra o gama completa de  servicii medicale si un panel de peste 100 de analize medicale de laborator.

 

Examinarea medicala, recoltarea probelor si investigatiile se pot efectua atat la centrul medical al clinicii noastre cat si la sediul companiei dumneavoastra pentru a nu afecta programul de lucru al angajatiilor.

 

Examenul de medicina muncii se finalizeaza prin incheierea fisei de aptitudine si comunicarea riscului profesional catre toti factorii implicati in procesul muncii.

 

Deasemenea specialistii nostrii va pot consilia in privinta oportunitatii si necesitatiilor concediilor medicale a personalului angajat, avand drept scop, pe termen mediu, reducerea absenteismului si cresterea productivitatii. In cadrul departamentului de medicina muncii isi desfasoara activitatea personal specializat avizat de ministerul  sanatatii  care evalueaza starea de sanatate a personalului angajat  pe specificul functiei si in relatie cu mediul de munca.

 

BINAFARM , mentine un contact permanent cu compania dumneavoastra, prin personal specializat, desemnat pentru acest lucru. Oferta noastra de servicii poate fi personalizata in functie de numarul  si tipul angajatiilor si a conditiilor specifice de munca din firma dumneavoastra.

SERVICII DE MEDICINA MUNCII
  • Examan medical de angajare in munca
  • Examan medical de adaptare
  • Control medical periodic
  • Examan  medical la reluarea activitatii
  • Elibererarea fiselor de aptitudine in cel mai scurt timp de la efectuarea examenelor medicale
  • Consilierea angajatorului privind securitatea si sanatatea angajatilor la locul de munca
  • Evaluare  psihologica

Centrul Medical SF. ANDREI

Str. Teofil, nr 3-5 sector 2

021.242.26.88 / Mobil: 0733.966.870

Program lucru: 08.00 – 18.00

Program recoltare: 08.00 - 12.00

www.binafarm.ro